Fisiofield Maxi

Fisiofield Maxi er innovativt udstyr til magnetterapi, der genererer magnetiske felter i lav-og mellempulserende frekvenser. Med brugervenlig touch screen og en virtuel assistent, Wizard, der hjælper med trin-for-trin behandling.

Anvendelse 

 • Anti inflammatoriske tilstande så som gigt.
 • Osteoporose.
 • Frakturer.
 • Forstuvninger.
 • Nervesmerter.
 • Perifære nervelæsioner.
 • Åreknuder.
 • Ødemer.
 • Hæmatomer.
 • Tryksår.
 • Smertebehandling af Fibromyalgi.
 • Generel smertelindring.

Funktionalitet

 • Sikker, nem og effektiv behandling.
 • Behandling dybt i vævet med mindst 100 Gauss i peak power på hver applikator.
 • Forudindstillede programmer eller skræddersy dine egne.
 • Op til 4 patienter kan behandles samtidigt med forskellige programmer.

 

Spar tid med Wizard

Vores magnetterapi forhandles med et sortiment af protokoller og de fås med en virtuel assistent, Wizard, der hjælper behandleren med at vælge forudindstillede protokoller til hver patologi (både kroniske og akutte). Herfra er der en trin-for-trin guide.

Målrettet behandling

Hver magnetterapi unit kan oprette personlige protokoller, som kan gemmes til næste behandling. Hvis det er nødvendigt og der er et stort sortiment af ekstraudstyr, så jeres behandling kan skræddersyes til hver patient.

Teknisk information

Har du brug for rådgivning og undervisning?

Medicinsk Laser rådgiver jer gerne omkring vores sortiment i forhold til netop jeres klinik’s behov. De klinikker, som bruger vores produkter, modtager altid grundig undervisning i produkterne, så I effektivt kan hjælpe patienter fra dag 1. Brug formularen her eller skriv en mail til info@medicinsklaser.dk